HomeBuurtcentrumDe WijkScholen / BSOVoorzieningenWinkelcentrumSportDe GemeenteLinksFoto AlbumSitemap
Westerkoog.eu
Koog aan de Zaan
Wijkoverleg
Wijkagent
Inbraakpreventie
Prinsenstichting
Plattegrond
Brandweer / ongeval

  

 
Calamiteiten waarbij de brandweer uitrukt
vanaf Januari 2011 in de wijk Westerkoog.
    
klik op afbeelding voor vergroting
     

    
 

20-07-2017 12:03 uur  Ongeval Wegvervoer Letsel Guisweg/Westerkoogweg Koog aan de Zaan.

Bij de rotonde is een dame op de fiets aangereden door een auto. Voor controle is de dame met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


 

12-05-2017  18:59 uur  Brand Woning (schoorsteen) Westerzoom 15 Koog aan de Zaan

Een schoorsteenbrand:  de avond werd een beetje kil,  dus de openhaard maar even aan.
De schoorsteen  was  waarschijnlijk   lang geleden  geveegd. Helaas  kwam nu de vlam in de pijp. De brandweer met drie voertuigen en heel veel bemanningsleden waren naar de Westerzoom gekomen. Ook vele agenten kwamen ter plaatsen. De brandweer heeft de schoorsteen netjes voor de bewoners geveegd.

  


 

23-03-2017 16:39:21   P 1 Buitenbrand (groot) KFC Wezelstraat 9 Koog aan de Zaan 

Op het terrein van voetbalclub KFC in Koog aan de Zaan is donderdagmiddag brand ontstaan. Een groot deel van de tribune staat in brand. Er komt veel rook vrij bij de uitslaande brand. De brand is overgeslagen naar de kleedkamers die onder de tribune bevinden. Over hoe de brand is ontstaan en of er personen op de tribune aanwezig waren is nog geen duidelijkheid. De veiligheidsregio roept omstanders op om uit de rook te blijven.  Een naastgelegen sporthal is uit voorzorg ontruimd, zo meldt de veiligheidsregio. (foto Harrie van der Laan)


20-03-2017  19:47 uur  P1 Ongeval Wegvervoer Letsel  De Glazenmaker

Er was een scooterrijder tegen de stoeprand gereden en daardoor onderuit gegaan. Ambulance heeft de berijder meegenomen naar het ZMC. Eenzijdig ongeval, geen schade aan derden.

 


31-10-2016   12:22 uur Ongeval Wegvervoer Letsel Westerkoogweg 2 Koog aan de Zaan.
Een taxi zag de fietser niet aankomen. De heer viel, ambulance personeel bekeek de man.
Had enkel een schaafwond en kon zijn weg weer vervolgen.

28-10-2016   22:23 uur P1 Brand Gebouw sporthal de Sprong  - Molenwerf 1 Koog aan de Zaan.  
Uitslaande brand in de Sporthal. Grote brand, vlammen kwamen het dak uit. Heel veel belangstelling van de buurtbewoners. Zeer veel brandweerwagens waren naar de Molenwerf gekomen. Publiek werd gewaarschuwd voor de rook, deze zou asbest kunnen bevatten. De Sporthal stond sinds 16 September leeg. Vanaf die datum was de nieuwe Topsporthal "De Koog" aan de Wezelstraat in gebruik. Nu zal de Sprong eerder dan geplant gesloopt worden. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. Verschillende mensen melden dat ze eerder op de avond harde vuurwerkknallen hadden gehoord. Vele ramen waren al eens vernield. De gemeente had alle ramen met houtenplaten al afgedekt. De brandweer heeft het vuur gecontroleerd  laten uitbranden.
Klik hier voor de  fotoreportage.   En foto's van de volgende morgen.
  

   12-10-2016   15:46 uur Ongeval Wegvervoer Letsel Westerkoogweg 2 Koog aan de Zaan
Jongeman op de fiets werd bij het zebrapad aangereden door een auto. De automobilist zag de fietser over het hoofd. De fietser reed tegen de auto aan en kwam op het asfalt terecht. Ambulance personeel bekeek de jongeman, hij had geen letsel en kon zijn weg weer vervolgen. Fiets en auto beide met wat lichte schade.

16-08-2016   19:40 uur Ongeval Wegvervoer Letsel Kampakker 3 Koog aan de Zaan
Kleine jongetjes rondjes fietsen om de Kampakker - Turfakker heen. Dat ging vele malen goed. Totdat er een auto kwam en toen was het boem. Daar lag hij dan met zijn fietsje op de straat. Lichte verwondingen aan het gezicht en met een lichte hersenschudding mee naar het ziekenhuis. En zo worden de kleine jongetjes wijzer.
  

       25-04-2016   17:05 uur Ongeval Wegvervoer Materieel Guisweg Zaandijk
Voor de rotonde van Westerkoog waren twee voertuigen in aan raking gekomen.
Beide voertuigen liepen aardige schade op. Een is er afgevoerd door een sleepbedrijf de ander kon nog op eigen kracht zijn weg vervolgen. Een persoon is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

        10-04-2016 00:057 uur Buitenbrand Wildemanakker Koog aan de Zaan
Aan de Wildemanakker is vannacht een berg grofvuil in brand gevlogen. Een getuige zou vlak voor de brand een groepje "blowende jongeren" in de buurt hebben gezien.  De politie bevestigt dat de brand nabij een bekende hangplek plaatsvond, maar kan niet zeggen of het vuur is aangestoken.  
Ook is het onbekend waarom het afval vrijdag niet is opgehaald.
     

   
 19-03-2016 23:27 uur  Ongeval Wegvervoer Letsel th De Glazenmaker 46 Koog aan de Zaan 
   Automobilist in Alfa Romeo laat tieners gewond achter
Op 19 maart rond 23:30 uur heeft er op De Glazenmaker / Weeshuisland in Koog aan de Zaan een aanrijding plaatgevonden tussen een auto en een bromfiets. De automobilist is doorgereden na een ongeluk. Hij kwam met zijn auto in botsing met een bromfiets, waarna hij de twee jongens op de bromfiets gewond achterliet op straat.
De twee jongens van 16 en 17 jaar oud, raakten daarbij gewond. De automobilist weigerde vervolgens te stoppen. Hij ging ervandoor in onbekende richting. De tieners zijn uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de bestuurder van de Alfa Romeo, type 145 of 146. Een deel van de bumper van zijn auto is achtergebleven op de plek van het ongeluk. Het gaat om een grijze bumper, de politie vermoedt daarom dat de rest van de auto ook grijs is. Dankzij de losgeraakte bumper heeft de auto flinke schade aan de voorkant. Wie meer informatie heeft over de aanrijding of de Alfa Romeo wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 09.00 - 88.44.  

Een 30-jarige Zaandammer heeft zich zondagavond op het politiebureau in Zaandijk gemeld. Hij verklaarde de automobilist te zijn die zaterdagavond 19 maart jl. op de Glazenmaker in Koog aan de Zaan was doorgereden na een aanrijding met 2 jongens op een scooter.
 Zijn auto werd elders aangetroffen en is in beslag genomen.

18-03-2016  15:38 uur  Ongeval met letsel (auto/bromfiets) Total Tankstation de Zaan th Westerkkogweg 2 Koog aan de Zaan

  
28-02-2016  09:30 uur Meting (klein) (aardgas) Total Tankstation de Zaan Westerkoogweg 2 Koog aan de Zaan.   De werknemer van Total rook een gaslucht. De brandweer rukte uit voor het gaslek  Hierdoor werd de Westerkoogweg in beide kanten door de politie met linten afgesloten, zodat elk verkeer werd tegengehouden. Gevaar voor explosie was de reden.
Na een meting constateerde de brandweer inderdaad gas. Het bleek niet te gaan om LPG-gas, maar gewoon aardgas.  De hoofdkraan werd afgesloten. Het lek zal later gerepareerd worden. Omdat het gevaar daarmee geweken is, werd de weg weer toegankelijk voor al het verkeer.

24-02-2016 Woensdag 17:29 uur Ongeval Wegvervoer Letsel De Glazenmaker th bushalte Koog aan de Zaan
                             Scooterrijder laat zwaargewonde bejaarde achter. 

De bestuurder van een snorfiets heeft woensdagavond een 85-jarige vrouw aangereden op de Glazenmaker in Koog aan de Zaan. Hij ging er na de aanrijding vandoor. De vrouw heeft ernstig letsel opgelopen. De aanrijding vond plaats rond 17.30 uur. Op dat moment fietste de vrouw op het fietspad bij de kruising van de Glazenmaker met het Legerland. Bij de aanrijding kwam ze op de snorfiets terecht. De man duwde de snorfiets van haar af en reed verder in de richting van Zaandijk. De vrouw bleef achter met een gebroken hand, snijwonden en blauwe knieën. Volgens de politie kan het niet anders dan dat de snorfiets, een zwarte Vespa met blauwe kentekenplaat, grote schade heeft aan de voorkant. Zoals een gebroken voorspatbord. De man is tussen de 30 en 40 jaar en kalend. Hij is ongeveer 1.83 meter lang en droeg een zwarte jas met een lichte bontkraag. Hij heeft kort, gemillimeterd blond haar en een gezet postuur. Mogelijk begint het blauwe kenteken met F1. Er ging een Burgernetbericht uit, maar de verdachte is nog niet gevonden. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie. 09.00 - 88.44


10-01-2016    21:35 uur Woningbrand (schoorsteen) Potasland 9 Koog aan de Zaan

    8-01-2016 16:05 uur Ongeval Letsel Westerkoogweg Koog aan de Zaan.
Bij de rotonde gaf een automobilist geen voorang aan een fietser. De mevrouw op de fiets kwam ten val, hierdoor had ze wat hoofdpijn. De Ambulance heeft haar voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

31-12-2015:   21:51 uur Woningbrand Woldeveld (schoorsteen)

15-12-2015:   15:45 uur Ongeval met Letsel: De Binding Koog aan de Zaan(auto vs bromfiets)

10-11-2015:   18:11 uur Ongeval Letsel Guisweg Zaandijk - Voor rotonde Westerkoog.
ZAANDIJK - Een vrouw is dinsdagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Guisweg in Zaandijk. Het ongeluk gebeurde vlak voor de rotonde op de Westerkoogweg. Een andere automobilist reed op de verkeerd weghelft en was niet meer te ontwijken. De verantwoordelijke automobilist bleef ongedeerd, maar de vrouw die in de juiste richting reed moest naar het ziekenhuis worden gebracht.Het bergingsbedrijf heeft beide auto's geborgen. Het spitsverkeer ondervond ernstig hinder door het ongeval en moest via het fietspad.     (Bron: NoordhollandsDagblad - Foto Lorenzo Derksen)

 04-09-2015:   17:17 uurOngeval Letsel NS Station Koog Bloemwijk De Locomotief 61 Koog aan de Zaan

   22-08-201:   16:07 uur  Ongeval Letsel Spoorland/De Glazenmaker Koog aan de Zaan.
Een wat ouderen man op een elektrische fiets en met het geluid van een iPod op zijn hoofd, hoorde de achter hem naderende auto niet aankomen. Doordat hij rechts af wilden slaan nam hij de bocht iets te ruim. Hierdoor raakte hij de achterzijde van de auto en kwam daardoor ten val. Met veel pijn is hij afgevoerd naar het ziekenhuis. Auto klein krasje, en de fiets nadat een agent het stuur en het zadel recht gezet had was weer als nieuwe.
 

 
04-08-2015:  20:31 uur  Brand bedrijf  Total Tankstation de Zaan  Westerkoogweg 2 Koog aan de Zaan.
Bij het tankstation kwam wat rook uit een pomp. De pompbediende belde direct 112 en sloot doormiddel van een lint het tankstation af. De rook ontstond door kortsluiting in een pompeiland. De pomp is door de brandweer eerst met een CO2 blusser en daarna met schuim onder handen genomen. Door het voorval heeft de politie de weg tijdelijk afgezet. 
 

  10-06-2015:   10:24 uur OGS Meting (klein) De Glazenmaker 10 Koog aan de Zaan.
Een bewoner aan de Glazenmaker slaat paaltje in gasleiding.  Het slaan van een paaltje in de tuin had
voor de bewoner vervelende gevolgen. Het paaltje werd namelijk per ongeluk in de gasleiding geslagen.
Zowel de brandweer als Liander kwamen ter plaatse om het gaslek te verhelpen. (Bron:Dichtbij.nl)


  
21-03-2015: 15:11 uur  aanrijding met letsel Weeshuisland/De Glazenmaker Koog aan de Zaan.
Een automobilist heeft per ongeluk over een twee verkeersheuvels gereden, waardoor hij de
twee verkeerspilaren omver heeft gereden, door de schrik nam hij ook nog een paaltje mee.
De bijrijdster was behoorlijk geschrokken, zij werd door de ambulance broeders nagekeken.

   Na een rustig gesprek en wat gedronken te hebben ging het wel weer. De bestuurder is door de politie verhoord, en zo kon men weer met wat lichte schade aan de auto hun weg weer vervolgen. De gemeente is inmiddels door westerkoog.eu op de hoogte gesteld van de schade aan het verkeermeubelair.

   21-03-2015:   02:05 uur  Voertuigbrand Apotheek Westzijderveld Molenwerf 9 Koog aan de Zaan  In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Koog aan de Zaan aan de Molenwerf een vrachtwagen in vlammen opgegaan.Het gaat om een gevulde vrachtwagen van een interieurbedrijf uit Zaandam. De brand werd omstreeks twee uur door een voorbijganger opgemerkt. De brandweer kon niet voorkomen dat de wagen volledig uitbrandde. Ook een vrachtwagen die naast de brandende truck geparkeerd stond, liep schade op.Oorzaak van de brand is op dit moment nog onbekend. De politie is een onderzoek gestart. (Bron: Noordhollands Dagblad)  

09-03-2015:   16:47 uur Brand bijgebouw (keet/hok/schuurtje) Henneland Koog aan de Zaan
09-03-2015:   15:59 uur Buitenbrand Kraaijenkamp Koog aan de Zaan

  
      Bron: dichtbij  
17-02-2015: 08:21 uur aanrijding met letsel Boukeveld 15 Koog aan de Zaan
Op het Brouwersveld in Koog aan de Zaan is dinsdagochtend een bejaarde man in de achtertuin van een woning beland. Dit kwam vermoedelijk door een versnellingsfoutje. Waarschijnlijk had het slachtoffer de auto per ongeluk in zijn achteruit gezet. De man ramde hierdoor eerst tegen een stenen muurtje, reed toen door een schutting heen en kwam uiteindelijk tot stilstand in een achtertuin. Veel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten uit om te assisteren bij het ongeval. Het slachtoffer is voor de zekerheid toch meegenomen naar het ziekenhuis.

16-02-2015:   02:12 uur Containerbrand (Papier) Wc Westerkoog Molenwerf 2 Koog aan de Zaan
10-12-2014:  
19:50 uur aanrijding met letsel Jagerakker 50 Koog aan de Zaan
08-12-2014:   14:30 uur OGS Meting (Inc.net: 1) (klein) Kraaijenkampzoom 38 Koog aan de Zaan
02-12-2014:   20:37 uur aanrijding met letsel De Locomotief Koog aan de Zaan
30-11-2014:   02:49 uur Buitenbrand Schoonekamp Koog aan de Zaan

06-11-2014:   16:57 uur aanrijding fietser Westerkoogweg - Total   KOOG AAN DE ZAAN
Bij het zebrapad/ fietspad aan de Westerkoogweg / Wildeman is een fietser aangereden door een automobiliste. 
Zij verleende de fietser geen voorrang. Met een hoofdwond is de fietser meegenomen naar het ziekenhuis.
Zijn elektrischefiets is flink beschadigd.

09-10-2014 09:42 uur aanrijding fietser Guisweg - Westerkoogweg - rotonde KOOG AAN DE ZAAN
Fietser aangereden door auto die geen voorrang verleende. Fietser is door ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

29-09-2014  15:07 uur OGS Meting (klein) KNOSTERVELD/VEERINGVELD KOOG AAN DE ZAAN
Bij rioolwerkzaamheden op het Knosterveld zijn maandagmiddag een gas- en waterleiding gesprongen. De brandweer kwam ter plaatsen, voor metingen en beveiliging. De gasleiding ligt onder de waterleiding, waardoor eerst een monteur van het gasbedrijf "Liander" de gasleiding kan afsluiten en daarna kan de monteur van het waterleidingsbedrijf PWN de waterleiding afsluiten. Na enige tijd was alles weer onder controle.

    25-09-2014  03:20 uur AANSLAG KUIPERSVELD KOOG AAN DE ZAAN
Donderdagochtend is er een explosief tot ontploffing gekomen bij een woning aan het Kuipersveld. Rond 3.20 uur heeft een man het explosief naar de woning gegooid. Hierbij ging een 34-jarige man uit Zaandijk er op een scooter vandoor. Deze is even later aangehouden aan de Anna Blamanstraat in Zaandam. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht. De woning is beschadigd geraakt door de explosie. Op het moment dat het explosief afging waren twee personen aanwezig in het huis, niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden, via 0.900-88.44. Anoniem melden kan ook via 0.800-70.00.

22-09-2014 14:40 uur aanrijding brommer - auto Westerkoogweg KOOG AAN DE ZAAN.
Een brommerrijder is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto nabij de rotonde van de Guisweg en de Westerkoogweg. Een automobiliste kwam van de rotonde af en wilde richting Westzaan. Daarbij kwam de automobiliste in botsing met de brommerrijder. De brommerrijder raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verwondingen zijn onbekend. (Foto Jelzo fotografie)
 

     16-08-2014  19:46 uur WONINGBRAND GOUWZOOM 26 KOOG AAN DE ZAAN
Met drie brandweervoertuigen, drie politievoertuigen en een ambulance naar de Gouwzoom.  
Een bewoner is zaterdagavond naar het ziekenhuis overgebracht nadat er op de eerste verdieping van het gebouw brand was ontstaan. Een computer vloog in de brand en het slachtoffer ademde daarbij rook naar binnen.
Door de snelle inzet van de brandweer kon erger worden voorkomen; de woning blijft bewoonbaar.

                  15-04-2014  07:00 uur  aanrijding met letsel WESTERKOOGWEG KOOG AAN DE ZAAN

   10-04-2014  21:31 uur  BUITENBRAND MOLEN DE JONGE DIRK GUISWEG 1 WESTZAAN
Een huisje voor de molen "de jonge Dirk is donderdagavond volledig uitgebrand in het Guisveld.
Er werd gemeld dat het om de molen Jonge Dirk zou gaan, maar gelukkig is deze onbeschadigd.
Een explosie, waarschijnlijk van een gas fles en een zeer grote rook wolk was het gevolg. Toen de brandweer met een bootje bij het huisje arriveerde was het huisje al zo goed als verbrand. Het eilandje en het zomerhuisje is eigendom van de Familie Gruijs. Diverse pogingen tot inbraak en het ongewenste ‘bezoek’ brachten het eiland en het huisje steeds meer spanningen met zich mee. “Meer spanning dan plezier. Hoe de brand is ontstaan, wordt onderzocht. Getuige? 0.900-88.44.
  

16-03-2014  19:42 uur BRAND IN BEDRIJF WEZELSTRAAT KOOG AAN DE ZAAN
Bij het station Koog - Zaandijk in een garage heeft zondagavond rond 19.40 uur brand gewoed. De brandweer had het vuur snel onder controle. Mogelijk is er sprake van brandstichting.Even was er angst voor asbest, maar na onderzoek door de brandweer bleek dit niet het geval te zijn.

      07-03-2014   18:40 uur WONINGBRAND (SCHOORSTEENBRAND) WEVERAKKER 3 KOOG AAN DE ZAAN 
      De brandweer was met drie voertuigen ter plaatsen . Door middel van een hoogwerker heeft de 
      brandweer de schoorsteen geveegd met een ramoneur.

    28-12-2013  20:17 uur OGS (klein) BAARDSPRINGER 22 KOOG AAN DE ZAAN
Aan de Baardspringer is er vuurwerk in de put (kolk) gekomen. Daardoor is er waarschijnlijk door
een explosie gas in het riool gekomen.
Hier door ontstond een gaslucht in de directe omgeving.
De brandweer heeft van diverse woningen aldaar de bewoners verzocht hun woning te verlaten.
Het kon nog wel een uurtje duren voor dat de technische dienst van het gasbedrijf aan wezig zou kunnen zijn.
Nadat het gaslek was gerepareerd konden de bewoners weer terug naar hun woning.

02-12-2013 08:30 uur aanrijding met letsel SLIJPAKKER 22 KOOG AAN DE ZAAN
Op het trottoir is een dame uitgegleden door de vele bladeren, hier door brak ze haar enkel.
Per ambulance is naar het ZMC vervoerd, waar zij s'middag is geopereerd.

   18-11-2013  11:03 uur  TOTAL TANKSTATION WESTERKOOGWEG 2 KOOG A/D ZAAN
Bij het Total Tankstation aan de Westerkoogweg is maandagochtend een gaslek ontstaan.
Het lek is ontstaan bij de vulinstallatie van LPG gas bij het tankstation. Tijdens het bijvullen van een tank is door een te hoge druk is een ventiel opengegaan. Een monteur heeft een nieuw ventiel geplaatst.  Als gevolg van het lek heeft de politie de omgeving afgezet.  Bij de rotonde ontstond een verkeers opstopping, men kon de wijk niet in en niet uit. Na ca twintig minuten werd de toegang weer vrij gegeven.

13-11-2013 17:25 uur aanrijding met letsel GEERTEVELD/DE GLAZENMAKER KOOG AAN DE ZAAN
Automobiliste reed doordat het al donker was over de verkeerheuvel. De pilaar van verkeersheuvel ontbrak. (Deze was in het weekend ontvreemd.) Daardoor zag de dame de heuvel te laat en reed dan ook over de verhoogde heuvel heen. Beide airbacks kwamen er uit. Een arts heeft nog even naar de dame gekeken. Alleen geschrokken was ze. Haar auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd, en zal eerdaags door de dealer aan de onderkant worden gecontroleerd. Westerkoog eu had eerder op de dag de gemeente al in kennis gesteld van de verdwenen pilaar. Enkele weken terug was van deze ook al het verkeersbord ontvreemd. Even later reed er weer een auto overheen.
 

  07-11-2013 12:06 uur (Handmelder) SPIRIT BAANAKKER 59 KOOG AAN DE ZAAN
Een betonboorbedrijf heeft per ongeluk de handmelder  geactiveerd.
Dus de brandweer kon met deze loos melding weer retour.

07-11-2013   09:47
uur aanrijding met letsel rotonde GUISWEG KOOG AAN DE ZAAN
Motorrijder onderuit op de rotonde, motorrijder voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis.

06-11-2013   19:18 uur aanrijding met letsel NS STATION KOOG BLOEMWIJK DE LOCOMOTIEF 61 KOOG AAN DE ZAAN

    01-11-2013  11:50 uur aanrijding met letsel TOTAL TANKSTATION DE ZAAN WESTERKOOGWEG 2 KOOG AAN DE ZAAN. Aan de Wildeman bij het zebrapad en fietsenpad is een jongedame op haar scooter aangereden door een automobilist.Deze verleende geen voorrang aan de dame. Hierdoor is zij gevallen. Een ambulance kwam voor controle ter plaatsen. Alleen wat geschrokken was ze. Haar vader was er snel bij zodat zij weer met een lach huiswaarts kon.  Haar scooter heeft behoorlijke schade opgelopen.   

  
25-10-2013 10:34 uur aanrijding met letsel ROTONDE WESTERKOOG
Een automobilist die bijna stil stond zag een fietser over het hoofd. Waardoor deze tegen
de auto aanreed. De hoog bejaarde dame uit Westzaan wilde naar het winkelcentrum.
Met enkele schaafwonden werd ze voor controle afgevoerd naar het zieken huis.
Haar fiets heeft een nieuw voorwiel nodig en de auto een nieuwe spiegel.
 

10-09-2013   20:14 uur aanrijding met letsel Molenwerf 44 KOOG AAN DE ZAAN

06-07-2013   14:38 uur aanrijding met letsel th DE GLAZENMAKER 44 KOOG AAN DE ZAAN
Vrouw van 59 op fiets van achteren aangereden door meisje op snorfiets (15) zonder rijbewijs.

Vrouw van 59 licht gewond geraakt. Tevens is haar bril kapot.

Meisje had snorfiets zonder toestemming van ouders meegenomen.

Het meisje zou een wesp in haar gezicht hebben gekregen en had toen geen controle meer over de snorfiets.

Zaak wordt via Halt afgehandeld


15-06-2013   13:53 uur aanrijding met letsel HENNELAND KOOG AAN DE ZAAN 
Aanrijding met een jongeman van ca 12 jaar op zijn fiets. Vanaf de Binding de Wildeman op reed en geen voorrang gaf aan een auto.
Letsel viel mee, enkel wat schaafwondjes . Met wat schrik liep het goed af.

                                                             Vanaf hier geen vergrotingen meer                                                                                    

    25-05-2013   14:36 uur aanrijding met letsel DE GLAZENMAKER KOOG AAN DE ZAAN
Aan de Glazenmaker vlak bij het winkelcentrum wilde een fietser even snel voor een scooter langs. De scooter werd bestuurd door de vriend van de dame die achterop zat. Zij vloog tijdens de aanrijding van de scooter af en kwam op het wegdek terecht. De wijkagent Paul Walter van de wijken het Kalf en Kogerveld was zeer snel ter plaatsen. En probeerde de dame te troosten. Ambulance kwam ook ter plaatse, de dame heeft een kneuzing aan haar arm opgelopen, moeders was er ook snel en nam de geschrokken dochter met de auto mee naar huis. De vriend ging met de scooter met lichte schade naar huis. De fietser trapten en paar keer tegen het achterwiel, en kon toen ook huiswaarts.
 

  
17-05-2013   16:06 uur  WONINGBRAND VIJFPOOTVELD 43 KOOG AAN DE ZAAN
Op de eerste etage van de woning stond de wasdroger in de brand. Ook een doos met
kerstballen heeft vlam gevat. De brandweer heeft de wasdroger geblust en naar het
achtererf gebracht. Oorzaak waarschijnlijk vergeten de droger af en toe te reinigen.
Dat wordt dus een nieuwe droger, en uitkijken naar nieuwe kerstballen.

     
04-05-2013   18:20 uur ONGEVAL IN GEBOUW VEERINGVELD KOOG AAN DE ZAAN
Een dame in een auto wilden weg rijden, in plaats van achteruit te rijden ging ze vooruit. Met als gevolg tegen een nieuwe garagemuur. Brandweer controleerde het instortings gevaar van de garage. Alleen de muur zal opnieuw moeten worden opgebouwd. De auto heeft aan de voorzijde schade opgelopen. De dame was geschrokken maar was ongedeerd.
  

  13-03-2013 18:20 uur Aanrijding met lantaarn Guisweg Koog aan de Zaan.
Voor de rotonde van Westerkoog vanuit Westzaan.
Auto tegen lantaarnpaal gereden.
Chauffeur was even afgeleid, geen verwondingen / klachten.
Auto is door takelwagen weg gesleept. 
 
 

    23-02-2013 13:50 uur OGS (klein) SCHOTSTREEP 26 KOOG AAN DE ZAAN
De bewoners roken gas in de woonkamer, uit voorzorg belden zij de brandweer. De bewoners gingen buiten in de kou op de komst van de brandweer wachten. Deze gingen met meetapparatuur de woning binnen. Ook onder de woning werd gemeten. Gelukkig was er niets te ontdekken. 

De bewoners waren gerust gesteld, de brandweer ging weer retour kazerne.


03-02-2013   13:57 uur BRAND IN BIJGEBOUW (garagebox/schuur) WEVERAKKER 14 KOOG AAN DE ZAAN
Buurtbewoners alarmeerden de brandweer toen zij rook en vuur uit de tuin van de buren zagen komen. De brandweer bluste de brand en wist overslag op naastliggende schuur te voorkomen.Vermoedelijk is de container in brand gevlogen door smeulende resten van een barbecue die in de bak zijn leeggegooid.                                                       Foto's JELZO fotografie

   23-01-2013   15:45 uur DIER IN NOOD KOPAKKER 4 KOOG AAN DE ZAAN
De rode van kater van zeven maanden oud was hoog in de boom geklommen.
Ca 12 meter hoog zat Bassie in de boom, hij viel na 45 minuten 8 meter naar beneden en bleef
op vier meter hoogte op een tak hangen. De brandweer heeft hem uit zijn benarde positie bevrijd.
Zijn baasje was weer dol blij dat zij Bassie weer in haar armen kon sluiten.

 
  
16-01-2013:  15:40 uur BRAND IN BIJGEBOUW (schuur) LOERMANAKKER 35 KOOG AAN DE ZAAN
Bewoners waren niet aanwezig terwijl de droger in de schuur draaiden. In de schuur ontstond brand in de droger. Heel veel rook was het gevolg. Een droger kan gaan branden als men het stoffilter niet op tijd schoon maakt. Helaas stond ook de tussendeur naar de woning open, dit als gevolg dat de gehele woning rookschade heeft opgelopen. De woning staat te koop, een bezichtiging is voorlopig niet aan te raadde.
  

  
09-01-2013:   10:08 uur   BUITENBRAND   VEERINGVELD 15 KOOG AAN DE ZAAN
09-01-2013:   05:41 uur   WONINGBRAND  MATSMANVELD KOOG AAN DE ZAAN
08-01-2013:   21:04 uur  WONINGBRAND VEERINGVELD 15 KOOG AAN DE ZAAN
Een elektrische deken de gehele dag aan laten staan. Het matras vatte vlam, waardoor het behoorlijk begon te roken. Vele vlammen waren ook het vervolg. De brandweer was snel ter plaatsen en bluste het matras nadat zij dit door het slaapkamer raam naar buiten hadden gegooid. De bewoner moest door de ambulancepersoneel worden behandeld doordat hij ademhalingsmoeilijkheden had door de rook. Het matras hield de brandweer aardig bezig, bij de derde poging werd het matras pas vlink nat gespoten.
 

31-12-2012: 17:38 uur CONTAINERBRAND SPRONG DE MOLENWERF 1 KOOG AAN DE ZAAN

28-12-2012: 10:13 uur  ABM (Handmelder) SPIRIT BAANAKKER 59 KOOG AAN DE ZAAN
Loos alarm, men was een broodje aan het roosteren onder de rookmelder.

11-12-2012:  10:08 uur  CONTAINERBRAND NS STATION KOOG BLOEMWIJK DE LOCOMOTIEF 61 KOOG AAN DE ZAAN
Na controle op de perrons van het station bleek er niets aan de hand. Loos alarm.

  
08-12-2012:  14:17 uur  OGS (klein) ELLEKAMPZOOM 53 KOOG AAN DE ZAAN
De bewoner en de buren roken een gaslucht buiten. Met driewagens was de brandweer uitgerukt. De gaslucht werd veroorzaakt vanuit het Westelijk havengebied doordat er twee schepen olie aan het over pompen waren. De bewoners konden weer rustig slapen, nadat de voertuigen weer waren vertrokken.

  
02-12-2012:  21:04 uur  SCHOORSTEENBRAND CACAOMOLEN 32 KOOG AAN DE ZAAN
De open haard een beetje opstoken, de bewoner deed er wat spiritus op. Helaas pakte dat verkeerd uit. De bewoner liep brandwonden op, waardoor hij is opgenomen in het ziekenhuis. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de schoorsteen geveegd. Met de ladderwagen was dat niet gemakkelijk in de smalle straat. Maar door deze vakmensen kwam alles weer goed.  
 

02-12-2012:   11:18 uur WONINGBRAND BAARDSPRINGER 43 KOOG AAN DE ZAAN
In een pand waarin verslaafden via de Brijder begeleid wonen, is zondagochtend brand gesticht.
De brand is gesticht door een van de bewoners. Brandweer en politie kregen om 11.10 uur de melding van de brand. Er bleek een brandje te woeden op de zolderetage. Die was snel onder controle. In het pand was niemand meer aanwezig. Alle inwoners waren al buiten. Volgens de politie zijn er geen gewonden gevallen. De politie bevestigt dat het pand in gebruik is bij de Brijder Verslavingszorg. Bij begeleid wonen, krijgen (ex) verslaafden hulp bij het terugkeren in de maatschappij. Volgens de wijkagent was de man verward  en zocht hij  aandacht  van de politie. De bewoner is aangehouden.  Bron: NHD.nl.
   

  

   
30-11-2012: 17:10: uur Aanrijding  voertuig, WESTERKOOGWEG - WILDEMAN KOOG AAN DE ZAAN
Aanrijding van twee voertuigen, een personenauto vanaf de wildeman verzuimde voorrang te verlenen aan een bestelbus die van de Glazenmaker kwam. Beide voertuigen liepen schade op. De bestelwagen werd door een takelwagen afgevoerd. Doordat het spitsuur was ontstond er een flinke file tot aan Westzaan.

 
15-11-2012:  18:53 uur BRAND IN BREDESCHOOL  MOLENWERF KOOG AAN DE ZAAN 

De brand zat in de westelijke gevel van het schoolgebouw en was voor de brandweer zeer lastig te bestrijden. De brand ontstond rond 19 uur en de brandweer schaalde direct op naar 'grote brand'. Het vuur werd bestreden met twee tandkautospuiten, een ladderwagen en een hoogwerker. Het vuur woedde in een spouwmuur, waarin isolatiemateriaal in brand stond. De brandweer moest delen van de daktrim verwijderen om van bovenaf water in de muur te kunnen spuiten. Ook werden er gaten in de muur geboord om daardoor onder hoge druk water in de spouw te spuiten. Rond half negen arriveerde een zogeheten 'cobracutter'. Met deze installatie kon een lans in de muur worden gebracht, waarmee grote hoeveelheden water in de spouw werden gespoten. Rond half tien was de muur zo doorweekt dat de brand onder controle was.

 

   10-11-2012: KOOG AAN DE ZAAN - Onder een viaduct van de A8 aan het Oosterveld in Koog aan de Zaan (wijk Westerkoog) is vrijdagnacht een bromfiets in uitgebrand.De brandweer heeft de brandende tweewieler met behulp van schuim geblust. Omdat er geen eigenaar bij de bromfiets aanwezig was zal de politie onderzoek doen naar te herkomst van het voertuig.Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. De bromfiets is zo goed als weggebrand, alleen het frame resteerde.

11-10-2012:  07:13 uur  Aanrijding met letsel, scooter/fietser thv TOTAL TANKSTATION WESTERKOOGWEG KOOG AAN DE ZAAN

  
23-09-2012: 13:30 uur KOOG AAN DE ZAAN - In een sloot achter de Legerzoom in Koog aan de Zaan is zondagmiddag het stoffelijk overschot van een man gevonden. Het lichaam lag in het riet van een ondiepe sloot. Om een misdrijf uit te sluiten, is de politie direct gestart met sporenonderzoek. Rond drie uur heeft de brandweer met duikers geholpen om het lichaam uit het water te tillen. Het gaat om een 35-jarige inwoner van Koog aan de Zaan. Er is nog niets bekend gemaakt over de doodsoorzaak en/of identiteit van het slachtoffer. Uit sectie op het lichaam zijn geen aanwijzingen gekomen die wijzen op een misdrijf. Hoe het lichaam in het water is gekomen kon de politie niet zeggen.  Foto: Jelzo Fotografie

    21-09-2012 23:42 uur BUITENBRAND TURFAKKER 50 KOOG AAN DE ZAAN.  Vrijdagavond - Vuurwerk in de vuilnisbak gedeponeerd door de jeugd. Met een flinke knal gingen twee kliko's in vlammen op. De oplettende buurman belde de brandweer, en nam zijn tuinslang ter hand om zijn caravan te beschermen. Ook de brand van de twee kliko's bluste hij voordat de brandweer gearriveerd was.    

07-09-2012   23:46 uur  Woningbrand Rietakker 18 KOOG AAN DE ZAAN
Geen informatie (waarschijnlijk een rokend computerspelletje)

  04-09-2012 10:21 uur Aanrijding met letsel  Glazenmaker  KOOG AAN DE ZAAN
Op dinsdagochtend heeft een aanrijding plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde
op De Glazenmaker ter hoogte van Doktersland.
Een auto heeft de vlaggenmast van de Supercoop geramd en nam daarbij ook
nog enkele paaltjes mee. De oorzaak is nog onbekend.

   15-08-2012  17:49 uur Fietser gevallen th KORENMOLEN 47 KOOG AAN DE ZAAN
Een rode en een zwarte kat rende de straat over. Een dame op de fiets kon de twee rennende katten niet meer ontwijken, waardoor zij ten val kwam. Een flinke schaafwond aan haar arm en waarschijnlijk een gebroken sleutelbeen was het gevolg.  Per ambulance is zij naar het Medisch Centrum Zaanstreek vervoerd.
 

04-08-2012   00:43  VOERTUIG IN BRAND GLAZENMAKERSVELD KOOG AAN DE ZAAN
Een buurtbewoner hoorde een harde knal en keek naar buiten. Hij zag dat er een auto in brand stond en alarmeerde 112. De brandweer bluste het voertuig maar kon niet voorkomen dat het voertuig verloren ging. Vermoedelijk is er sprake geweest van brandstichting.

   13-07-2012  10:21 uur  Letsel auto/fietser WESTERKOOGWEG  KOOG AAN DE ZAAN

Aan de Westerkoogweg in Koog aan de Zaan is vrijdagochtend een vrouw op het zebrapad geschept door een automobilist. Een 48-jarige vrouw uit Koog aan de Zaan was aan het hardlopen met haar 50-jarige vriendin, ze werd geschept door een 47-jarige automobilist. In haar val sleurde ze haar vriendin mee. Die 50-jarige vrouw uit Koog aan de Zaan viel en werd met een scheurtje in haar heup per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


   09-07-2012  12:20 uur  BRAND IN BEDRIJF MOLENWERF 11 KOOG AAN DE ZAAN
Een brandluchtje en wat rook tussen het plafond in het Artsenlaboratorium. Drie eenheden van de brandweer waren uitgerukt om de oorzaak te lokaliseren Waarschijnlijk kwam het van de arcondition. Het personeel kon de lunchpauze buiten trotseren, helaas kwam de directie niet met broodjes was de opmerking van één van hen. Veel belangstelling was er ook, het was dan ook  gezellig op het parkeerterrein.

      het personeel

26-05-2012 09:37 uur BUITENBRAND WESTERWINDPAD KOOG AAN DE ZAAN
Een luilakbrandje bij de brug aan de Mallegatsloot ligt nog na te smeulen.
Een
postcodefiets is daarbij ook verbrand.
De brandweer heeft met zeven man het smeulende balkje geblust.

   23-05-2012  21:17 uur AANRIJDING MET LETSEL, BROMFIETSER BIJ BETROKKEN 
ROTONDE WESTERKOOG KOOG AAN DE ZAAN.
Bromfietser aangereden bij de rotonde.
Met beenletsel is mevrouw met ambulance naar het Zaans Medische Centrum vervoerd.

09-05-2012  12:58 uur  GEWAPENDE  OVERVAL  KUIPERSVELD  KOOG AAN DE ZAAN
Woensdagmiddag zijn  twee mannen aangehouden vanwege een  gewapende overval aan het Kuipersveld  in Koog aan de Zaan.
De twee mannen, 19 en 21 jaar uit Zaandam en Rotterdam, hadden rond 12.30 uur drie mannen met een vuurwapen bedreigd en van een geldbedrag beroofd aan het Kuipersveld. Zij gingen er vandoor met een auto en de politie heeft meteen de omgeving afgezet en doorzocht met behulp van speurhonden en een helikopter. Even later zag een oplettende agent de twee mannen bij een tankstation aan de Koningin Julianaweg in Zaandam. Aan de hand van het signalement dat was verspreid wist hij dat deze twee mannen de verdachten waren. Hij wilde ze aanhouden, maar vervolgens gingen ze er vandoor met hun auto. Hierbij heeft de agent een schot gelost. Na een korte achtervolging kon dezelfde agent de mannen aan de Middellandse Zee in Zaandam aanhouden. Hij werd al snel ondersteund door collega’s waarna de verdachten mee werden genomen naar het politiebureau. Binnen een half uur na de overval waren de verdachten aangehouden.


Foto's JELZO fotografie
24-04-2012 06:25 uur Auto ontploft op Mosakker in KOOG AAN DE ZAAN
Op de Mosakker is dinsdagochtend een auto geëxplodeerd. De 43-jarige bestuurder reed rond 6.30 uur in zijn bedrijfsbusje weg bij zijn huis en hoorde na een paar meter een harde knal. Hij raakte daarbij niet gewond. Waarschijnlijk is er sprake van een aanslag.  Van het bedrijfsbusje van een loodgietersbedrijf sprongen de ruiten en knapten de banden. Uit sporenonderzoek door de politie blijkt dat er een stalen kabel aan de auto was vastgemaakt die verbonden was met een explosief. Niemand raakte gewond maar de schade is flink.De politie onderzoekt dinsdagochtend de buurt en heeft de bestuurder meegenomen naar het bureau voor verhoor. Zijn privé-auto is ook onderzocht op mogelijke explosieven. (Foto's JELZO fotografie) Op 10 september heeft de politie de 43 jarige A.van W. uit Zaandijk aangehouden. Op 3 januari is hij wegens poging tot moord veroordeeld tot 8 jaar celstaf. Hij moet ook 10.000 euro schadevergoeding betalen.
Later bleek dit om een medewerker van de Amsterdamse gemeente te gaan.
De man was een lid van Hells Angels, hij is direct geschorst en ontvangt geen salaris,
naar verwachting zal hij worden ontslagen. 
  
 

05-04-2012  18:31 uur  Letsel DE GLAZENMAKER KOOG AAN DE ZAAN
02-04-2012
  20:15 uur  ABM  (handmelder)   ZAANGOLF  WEZELSTRAAT 1B KOOG AAN DE ZAAN
01-04-2012
  21:30 uur  BUITENBRAND GOLFBREKER DE PAPIERMOLEN 18 KOOG AAN DE ZAAN

 
    24-03-2012   08:59 uurt  ASSISTENTIE BIJ LIFTOPSLUITING GLAZENMAKERSVELD 73 KOOG AAN DE ZAAN  Bejaaarde man zat vast in de lift. De brandweer had hem snel bevrijd. De man was een beetje in paniek geraakt daarom heeft een arts even naar hem gekeken.

19-03-2012 15:17 uur AANRIJDING MET LETSEL,
FIETSER BIJ BETROKKEN WESTERKOOGWEG KOOG AAN DE ZAAN

Automobilist zag de haaientanden over het hoofd, waardoor hij de fietser
aanreed. Deze is met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.
De Automobilist heeft als standaard een blaastest moeten ondergaan,
deze was negatief.
De fiets heeft een gekneusde voorwiel hier van overgehouden.


04-03-2012  21:30 uur  SCHUURBRAND WEZELSTRAAT KOOG AAN DE ZAAN
Een grote brand heeft zondagavond een loods aan de Wezelstraat grotendeels verwoest. De brand werd waarschijnlijk veroorzaakt door kortsluiting. De brand werd ontdekt door particulieren die de loods gebruiken om aan auto’s te sleutelen.  De felle brand woedde pal naast het NS-station Koog-Zaandijk, dat uit veiligheidsoverwegingen werd ontruimd en afgesloten door de politie. Alle treinverkeer tussen Zaandam en Wormerveer werd stilgelegd. Het autoverkeer werd eveneens omgeleid. De Guisweg werd tot na middernacht voor alle verkeer afgesloten. De oorzaak van de brand, die tot ver na middernacht duurde, is vermoedelijk kortsluiting.   foto's Jelzo fotografie
Zeer droevig is het in de loods van deze huurder.Twee volkswagens, oldtimers in zeer goede staat. Nu rijp voor de sloop.
Stroom is er op het complex niet meer. De gemeente gaat hier handhaven. De brand betekend voor alle huurders strats einde hubbyruimte.
                             

11-02-2012  15:25 uur  WATEROVERLAST CACAOMOLEN 1 KOOG AAN DE ZAAN

22-01-2012  19:13 uur  WONINGBRAND BLAUWSELMOLEN KOOG AAN DE ZAAN

Loos alarm, geen brand toch met twee voertuigen uitgerukt. Woningbrand dient men serieus te nemen, het kan om mensenlevens gaan. De twee voertuigen van de brandweer en een voertuig van de politie gingen weer terug naar hun thuisbasis.


06-01-2012  05:43 uur  BUITENBRAND NS STATION KOOG BLOEMWIJK DE LOCOMOTIEF 61 KOOG AAN DE ZAAN

27-12-2011
  10:50 uur  BUITENBRAND KZ KORFBAL WEZELSTRAAT 5 KOOG AAN DE ZAAN

18-12-2011
 20:31 uur  BUITENBRAND KRAAIJENKAMP 9 b KOOG AAN DE ZAAN
 
08-12-2011
  23:14 uur  STORMSCHADE (boom op voertuig) PAPIERMOLEN 15 KOOG AAN DE ZAAN

    02-12-2011 09:01 uur Letsel TOTAL TANKSTATION DE ZAAN WESTERKOOGWEG 2 KOOG AAN DE ZAAN, bromfietser gevallen. Bij de rotonde, dame met de scooter gevallen. Ze was wel erg geschrokken. Geen schade aan de scooter en na controle van een arts, kon de dame haar weg weer vervolgen.

11-11-2011 10:47 uur ASSISTENTIE AMBULANCE (Info: afhijzen patient) OOSTERZOOM 72 KOOG AAN DE ZAAN

      03-11-2011  11:10 uur Aanrijding met letsel ROTONDE WESTERKOOGWEG  KOOG AAN DE ZAAN.
Automobiliste verzuimde een fietser voorrang te verlenen.
De fietser had een schaafwond en flinke bult aan het hoofd.
Voor nader onderzoek is hij mee genomen naar het ziekenhuis.
De fiets had geen schade en de auto had lichte schade.

27-10-2011 09:46 uur WONINGBRAND WEESHUISLAND 21 KOOG AAN DE ZAAN
Kortsluiting: kleine rookontwikkeling in acht jaar oude wasautomaat.

03-09-2011  16:48 uur  BRANDGERUCHT HOUTLAND 36 KOOG AAN DE ZAAN   
21-08-2011  03:05 uur VOERTUIG IN BRAND (caravan) CACAOMOLEN 2 KOOG AAN DE ZAAN: Zaterdagnacht omstreeks drie uur zagen enkele voorbijgangers vlammen uit een caravan aan de Cacaomolen in Koog aan de Zaan komen. Ze aarzelden geen moment, alarmeerde de brandweer belden bij het naastliggende woonhuis aan.  De bewoners hebben samen met de politie de caravan van de woning af gezet. De brandweer arriveerde niet veel later en heeft de brand met twee stralen hoge druk geblust. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, maar men vermoedt brandstichting.     Bron: Jelzo fotografie.

 
16-08-2011  17:28 uur  ABM SPIRIT BAANAKKER 59 KOOG AAN DE ZAAN

13-08-2011  00:10 uur  BUITENBRAND WC WESTERKOOG t.o. MOLENWERF 2 KOOG AAN DE ZAAN

03-08-2011
  11:58 uur  (ROOKMELDER) BREDESCHOOL WESTERKOOG MOLENWERF 1 C KOOG AAN DE ZAAN

01-08-2011
  05:56 uur  (rookmelder) ONNEBORN WEZELSTRAAT 12 KOOG AAN DE ZAAN

10-07-2011
  10:37 uur  (rookmelder) PRINSENSTICHTING DR.M.J. WESTERKOOGWEG 6 KOOG AAN DE ZAAN

09-07-2011
 15:34 uur  Letsel WESTERKOOGWEG KOOG AAN DE ZAAN, auto met fietser


     24-06-2011 18:41 uur  Letsel GUISWEG - N515 KOOG AAN DE ZAAN, auto/scooter.
Op de rotonde bij Westerkoog een aanrijding auto tegen  scooter met twee bestuurders.
De bijrijder met een lichte schaafwond  en de bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd een beenletsel.

   
     
19-06-2011 13:47 uur ONGEVAL MET BEKNELLING (auto) DE BINDING KOOG AAN DE ZAAN
Eenzijdig ongeval op de busbrug de "Binding". Voertuig reed tegen  de brugleuning aan en kwam tegen de betonnen rand tot stilstand.  Ambulance heeft de chauffeuse voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Na onderzoek bleek dat de dame door gebruik van medicijnen het bewustzijn verloor en daardoor tegen de brugleuning aanreed.   De politie heeft haar rijbewijs ingevorderd.

18-06-2011  15:00 uur  WATEROVERLAST NS STATION KOOG BLOEMWIJK DE LOCOMOTIEF

10-06-2011  1
7:41 uur  BUITENBRAND (container) KFC WEZELSTRAAT 9 KOOG AAN DE ZAAN

23-05-2011  15:
26 uur  ABM (MELDER: hand) BREDESCHOOL WESTERKOOG MOLENWERF 1 C                   


      
 
07-05-2011  16:10 uur   ASSISTENTIE AMBULANCE  (Info: afhijzen) ROZEBOOM 64  KOOG AAN DE ZAAN 
 
07-05-2011  08:31 uur   BUITENBRAND (HEKWERK)     ROZEBOOM 64  KOOG AAN DE ZAAN 

 
 


04-05-2011 16:03 uur KOOG AAN DE ZAAN - Aan de Rozeboom heeft woensdagmiddag een ongeluk plaatsgevonden.  Een traumahelikopter rukte uit nadat een man van een ladder was gevallen tijdens het snoeien van de coniferen. De man is overgebracht naar het VU Ziekenhuis.
     


   04-05-2011 14:30 uur KOOG AAN DE ZAAN -De diensregeling van treinen rond station Koog-Bloemwijk is woensdagmiddag even ontregeld geweest omdat er een dronken man langs het spoor lag. De politie heeft de man opgepakt. Aanvankelijk werd gedacht dat er een zelfdoding was op het spoor, maar het bleek om een stomdronken man te gaan.


25-04-2011  17:20 uur   SMEULENDE BIELZEN WEZELSTRAAT KOOG AAN DE ZAAN

04-04-2011  01:30 uur   (OPSCHALING: klein) RUIGEBOL 2 KOOG AAN DE ZAAN

05-03-2011  02:55
uur   BUITENBRAND (Betreft: container) STATION KOOG BLOEMWIJK DE LOCOMOTIEF 61

10-02-2011  23:02
uur   BUITENBRAND (Betreft: chemisch toilet) SPRONG DE MOLENWERF 1 KOOG AAN DE ZAAN 

04-02-2011  15:40 uur   VOERTUIG IN BRAND NS STATION KOOG BLOEMWIJK DE LOCOMOTIEF 61 KOOG AAN DE ZAAN

30-01-2011  22:50 uur
   ASSISTENTIE AMBULANCE BOOMLAND 28 KOOG AAN DE ZAAN  

16-01-2011  09:40
uur   BUITENBRAND (Betreft: container) DE LOCOMOTIEF 49 KOOG AAN DE ZAAN

12-01-2011  19:08 uur
  BUITENBRAND (Betreft: container) DE LOCOMOTIEF KOOG AAN DE ZAAN
 
31-12-2010  20:31 uur   BUITENBRAND (Betreft: papiercontainer) WC  to MOLENWERF 2 KOOG AAN DE ZAAN
 
 07-11-2010  19:46 uur   BUITENBRAND (Betreft: container) SPRONG DE MOLENWERF 1 KOOG AAN DE ZAAN 

 HomeBuurtcentrumDe WijkScholen / BSOVoorzieningenWinkelcentrumSportDe GemeenteLinksFoto AlbumSitemap